Den hardeste utfordreren til namdalingene og nordtrønderne, leverte fire gode dagsetapper.

– Vi er kjempefornøyde stafetten sett under et, og spesielt med den fjerde og siste dagsetappen. Der treffer vi godt både med laguttaket og gjennomføringen. Det er viktig med tanke på at dagsetappen mellom Åre og Østersund er på 110-kilometer. Det til tross for at vi på papiret var litt reduserte på grunn av at fem av guttene som var med på onsdag og torsdag ikke var disponible. Dermed måtte vi hente inn to løpere fra annetlaget. Tre av guttene løp også doble etapper, sa Bolme etter at de hadde kommet frem.

Lettet

Den dedikerte laglederen kunne dermed trekke et lettelsens sukk. Tor Jarle Bolme konkluderte med at de kom litt på etterskudd i forhold til Namdal løpeklubb på de første etappene. Etter hvert fikk Rindal uttelling for sin jevnhet og at de på nytt hadde disponert mannskapet på en god måte. I mål var de bare godt og vel to minutter bak klubben som kunne juble over seier på torget i Østersund og Jamtland. Rindal som har et aldersspenn fra 16 til 53 år på førstelaget, holdt unna for Strindheim og de andre utfordrerne.

Startet og avsluttet

Erik Løfald var den yngste som kvalifiserte seg for førstelaget denne gangen. 16-åringen fikk plass i kraft av det han har prestert på tester og i kortere løp. Terje Olsen bærer alderen bedre enn de fleste. Den mangeårige løperen forsvarer fortsatt en plass på laget selv om han for lengst har rundet 50 år. Olsen løp flere etapper og var en av de viktigste bidragsyterne til at stafettsnora ble fraktet så fort til Sverige som den ble.

Jørgen Halgunset var en annen som bidro. Jørgen fikk tildelt både første og ankeretappen på «loppets» fjerde og siste dag. Rindals ankermann takket for tilliten med å løpe to bra etapper. Han opplevde at det var ekstra stor stas å få avslutte med lagkameratene på slep. Det var et flott skue da de kom løpende mot mål. Laglederen var lite lysten på å trekke frem enkeltutøvere da Driva spurte om det var noen som hadde imponert mer enn andre.

– De aller fleste har klart å ta ut det de er gode for disse dagene. Det er nok en gang jevnheten som er vår styrke. Jeg er mest fornøyd med førstelagets gode plassering og at vi kommer til mål med tre lag etter at nesten 90 personer har vært i aksjon, sa Bolme til lokalavisa etter fire dagers løping. Hans løpere retter nå blikket mot landevei og gateløp. Flere har planer om å delta i Trondheim Maraton og andre arrangement fremover.