Klart for Summer Challenge i Nesset

Kommende lørdag er det igjen klart for idrettskonkurransen Summer Challenge Nesset.

Statisk Lårstyrke: Deltagerne skal stå med ryggen opp mot veggen 90 grader i kne og hofte. Den som står lengst vinner øvelsen. Her fra fjorårets øvelse. 

Sport

Initiativtaker og arrangør, Jostein Hindhammer, opplyser at årets konkurranse er den fjerde i rekken.

– Dette er konkurransen der du kan bevise for den du ønsker å imponere hvem som er den sprekeste, kjappeste, seigeste eller smarteste. Her lønner det seg å være jevnt god. Man må være fylt 15 år for å kunne delta. I 2017 var yngste deltager 15 år og eldste var over 50 år så konkurransen er egentlig for alle.

Det er i år 22 øvelser fordelt under fire kategorier; eksplosivitet, utholdenhet, ferdighet og nøyaktighet. Det er fire sammenlagtklasser: Herrer, Damer U19 Gutter og U19 Jenter.

- Konkurransen starter på Kunstgressbanen i Eidsvåg og fortsetter i området rundt før del to er ved Eidsvåg Bed & Breakfast. Det er mulig å melde seg på fram til fredag. Vi anbefaler publikum å gå eller sykle bort til hotellet da det er begrenset med parkering der borte denne dagen da det er mye utstyr til konkurransene som er montert opp, sier Hindhammer.