– Det var ikke noe heldig valg av treneren, så vi får se litt på det til neste gang. Prøvde å få plass til begge to, sier Sunndal-trener Torgeir Ruud Ramsli.

For første gang i 4. divisjon denne sesongen kunne Sunndal stille med spiss-duoen Chrisander Nyland og Tor Erik Torske på topp. Sistnevnte vendte tilbake til moderklubben i januar, men pådro seg et brudd i ankelen i en treningskamp mot Orkla i slutten av mars. Mot Elnesvågen var Torske endelig tilbake etter skadeavbrekket, men 34-åringen fikk til lite i sin re-debut.

– Han slet, som resten av laget. Det ble ikke noen rytme, sier Ruud Ramsli om Torske.

Sunndal-treneren mener likevel ikke at det var for tidlig å sende angriperen utpå banen i første kamp etter sommerpausen, selv om han tidligere har sagt at Torske må spille seg inn i startelleveren til serielederen i 4. divisjon.

– Han har trent godt siden vi startet oppkjøringen (til høstsesongen, journ.anm), og har ikke kjent noe i foten. Det er klart at han skal spille fra start for oss, sier han.

Elnesvågen-kompleks i 2018

Sunndal var store favoritter før møtet med tabellsliterne Elnesvågen, som før kampen hadde tapt samtlige seks bortekamper i 4. divisjon denne sesongen. Elnesvågen vant det omvendte oppgjøret 2-1 tidligere i vår, men Sunndal hadde vunnet de åtte siste oppgjørene på Sande mellom lagene. Og tre av de siste åtte møtene hadde endt med komfortable 8-1, 8-1 og 5-1 i favør Sunndal.

Vegard Furu Øie sendte Sunndal i ledelsen da han headet inn 1-0 etter et frispark, men bortelaget kom tilbake og utlignet kun to minutter senere. Til tross for stor Sunndal-dominans på Sande-gresset, klarte ikke hjemmelaget å overliste Elnesvågen-muren flere ganger.