Starter seriespillet i 5. divisjon med lokaloppgjør:

Sunndal har startet damelag, tar imot Rindal torsdag kveld

Det er noen år siden sist Sunndal stilte damehåndballag i serien. Torsdag kveld tar det ferske laget imot Rindal på heimebane i sportshallen.

Klare for seriestart: Sunndal stiller damelag i serien i år. Bak fra venstre Anniken Raknes (trener), Veronica Resell, Ida Sæter, Jorunn Kristine Torjul, Malin Forseth, Kristina F. Åsgård, Kristin Ødegård og Maria Santana Berg. Foran fra venstre Siri Torve, Lulia Amanuel, Dorthe Linseth Holen, Rose Torve og Kristin Nisja Forseth.  Foto: Privat

Sport

Mange vil minnes ei tid da seniorhåndballen jevnlig skapte spenning og stemning i Sunndal sportshall. De siste tiårene har det vært gjort et og annet forsøk på å dra i gang igjen. I år et damelag klare for seriespill i 5. divisjon TrønderEnergi-serien.