Jublet for heimeseier:

Revansje mot Godøy/Aksla

Rindal ILs håndballdamer gikk på et surt tap mot Godøy/Aksla på Sunnmøre. Lørdag fikk de sin revansje på heimebane – også da uten å spille opp mot sitt beste.

Rindal ILs håndballdamer med Maren Trønsdal Lund (foran fra venstre), Ane Vasskog, Maren Halgunset, Oddrun Berdal og lagleder Lisbeth Evjen Halgunset, Malin Gåsvand Løset (bak fra venstre), Elin Landsem, Nelly Skjølsvold, Beate Løseth Halsetrønning, Karianne Gjertsen Barøy, Gro Anita Bolme, trener Anders Mo Sæter, lagleder Hilde Gjertsen Barøy og assistenttrener Petter Mathisen Giæver.  Foto: Magne Lillegård

Sport

– Vi spilte en dårlig kamp på Sunnmøre, og det var ingen veldig bra kamp i dag heller. Og hvorfor skal vi være nødt til å gjøre det så spennende? sier Rindal-trener Anders Mo Sæter.