Vegard Fjærli vant Driva-pokalen for 2018:

Tok sin 2. aksje i pokalen

Det ble svært jevnt mellom Vegard Fjærli og Karen Snekvik i kampen om Driva-pokalen for 2018, og rangeringsreglene måtte tas i bruk før Fjærli kunne kåres som vinner. Vegard vant også i 2017 og trenger nå bare en aksje til for å få pokalen til odel og eie.

Best: Etter tett og spennende konkurranse ble Vegard Fjærli fra Bæverdalen skytterlag til slutt vinner av Driva-pokalen for 2018. Han vinner for andre året på rad og mangler dermed bare en aksje til for å få pokalen til odel og eie.   Foto: Viktor Storsveen

Sport

Driva-pokalen er en pokal som avisa Driva satte opp i 2009, en vandrepokal med grunnlag i skytingene om årets Nordmørsskytter. Det er Nordmør skyttersamlag har vedtatt statuetter for skytingen, der både innendørs, felt og baneskyting teller. Dette er en konkurranse som omfatter alle klasser og gjennom reglementet er det tatt høgde både for å kunne likestille klassene og størst mulig aktivitet.