Dobbelt gull til Husvik og Solstad Alme

Kaja Husvik og Sverre Solstad Alme sikret seg begge dobbelt gull og ble norgesmestre under helgens hovedlandsrenn i telemark i Asker.

medaljevinnere: Lokale medaljevinnere under helgens hovedlandsrenn i Asker. Kaja husvik og Sverre Sosltad Alme sikret seg begge dobbelt gull. Foto: Privat.  Foto: privat

Sport

Løperne fra Eidsvåg viderefører suksessen fra fjorårets sesong. Både løperne fra Eidsvåg og de øvrige romsdalingane som deltok sikret seg flere topplasseringer. Lørdag var det NM i klassisk sprint. Rennet er i tillegg til å være norgesmesterskap for junior og senior, også hovedlansrenn for aldersbestemte klasser.

Lørdag kjørte Kaja Husvik inn til førseplass og norgesmestertittel i jenter 15-16 år. Det samme gjorde Sverre Solstad Alme i klasse 15-16 år. Rakel Kvernberg Blø kjørte inn til 9.plass lørdag. men Tor Kjetil Alstad ble nummer 2 i menn junior, Ørjan Kvernberg Blø nr 3 og Jon Steinar Solstad Alme nr 4.

Øvrige resultater for løpere fra Åndalsnes: Magnus Vold nr 2 i kl gutter 13-14, Emma De Moa Støve nr 4 i kl jenter 15-16 år. Sivert Hole kjørte inn til andre plass i menn senior. Rivaljenta Guro Helde Kjølseth blei norgesmeister i kl damer senior.

Søndag var det NM i paralellslalåm i samme bakke med følgende resultat : Gutter 13-14 Rudi Våld Bruseth nr 1 Magnus Vold nr 4 . Jenter 15-16 : Kaia Husvik nr 1, Emma De Moa Støve nr 3.

Gutter 15-16 år: Sverre Solstad Alme nr 1. Damer jr: Rakel kvernberg Blø delt 9 plass. Gutter jr: Tor Kjetil Alstad nr 2 , Ørjan Kvernberg Blø nr 3, Jon Steinar Solstad Alme nr 4.

Menn sen. : Sivert Hole nr 3, damer sen : Guro Helde Kjølseth nr 1.