Arrangerer «Veien til golf-kurs»

Surnadal Golfpark er stedet når Surnadal Golfklubb nå inviterer til kurs.

Nytt kurs: Arrangørene i golfklubben håper på mange deltakere når de nå inviterer til årets første «Veien til golf–kurs». Bildet er fra fjorårets kurs.   Foto: Tove H. Garte

- Fin hobby: - Golf er så utrolig mye mer enn å slå ball, det er både sosialt og spennende, og det gir dessuten mye trim. Dette er en veldig fin hobby der en treffer og blir kjent med mange nye mennesker, sier instruktør Tove Hilstad Garte i Surnadal Golfklubb. Hun oppfordrer flest mulig til å melde seg på kurset.   Foto: Gøran Rønning

Sport

Surnadal Golfklubb arrangerer årets første «Veien til golf-kurs» 11., 12. og 13. mai, et kurs som er for alle som ønsker å bli bedre kjent med golf.

Her får deltakerne innføring i oppstilling, grep, svingteknikk med forskjellige køller og jern, selve golfbanen, sikkerhet, regler, poengregning, med mer. Priser, tidspunkt og annen informasjon får man ved å henvende seg til arrangørene.

– Dette er for alle som har lyst til å prøve seg på – eller som er nysgjerrige på hva golf er. Og uansett hva folk måtte lure på er det bare å ta kontakt og spørre, sier Tove Hilstad Garte, som sammen med Geir Garte er instruktør på kurset.

Arrangørene håper at mange vil melde seg på og bli med på dette.

– Golf er så utrolig mye mer enn å slå ball, det er både sosialt og spennende, og det gir dessuten mye trim. Dette er en veldig fin hobby der en også treffer og blir kjent med mange nye mennesker, sier Tove.

Nødvendig materiell og leie av utstyr inngår i kursavgiften, og kurset medfører ingen obligatoriske prøver, verken teoretiske eller praktiske.

– Etter gjennomført kurs får deltakerne fritt medlemskap i klubben og kan spille gratis ut sesongen på vår flotte 9-hullsbane, så det er jo gunstig, smiler Tove.