Utrolige Ada avgjorde med hat trick

Ada Hegerberg avgjorde mesterligafinalen i Budapest med tre scoringer i løpet av 16 minutt da Lyon slo Barcelona 4-1.

Avgjorde: Ada Hegerberg med tre mål i lørdagens finale mot Barcelona. Arkivfoto: ROBERT S. EIK/VG  Foto: Eik, Robert S.

Sport

Etter en halv times spill var det aldri tvil om at Lyon ville seire i nok en mesterligafinale. Da sto det 4-0 til det franske superlaget.  Hegerberg herja vilt i første omgang. Det første målet kom etter 14 minutts spill. De to øvrige kom etter 19 og 30 minutt. Dette var Hegerbergs 24, 25 og 26 mål denne sesongen. Bare en gang tidligere har en spiller scoret tre mål i en mesterligafinale for kvinner. Det skjedde i 2009. Hegerberg ble kåret til den beste spilleren på banen i UEFAs offisielle kåring.

Asisat Oshola scoret trøstemålet for Barcelona like før full tid.