Poengtørke, men a-laget til Eidsvåg fotball gir ikke opp:

- Vi har spilt uten spiss i år. Da er det kanskje ikke så rart at det er blitt smått med poeng

– Når vi får spissen vår tilbake kommer målene, sier en optimistisk Eidsvåg-trener Jostein Hindhammer.

Eidsvåg a-lag 2019: Bak fra venstre Tor-Kjetil Alstad, Runar Olsen Sandnes, Kjell Arne Torvik, Christian Aarstad Oterhals, Sander Morewood, Amund Nesjan Stubø, Sveinung Angvik Mathisen, Olai Ranheim Svensli og Vegard Øyen. Foran fra venstre: Ronny Bakken, Ronny Sandnes, Ole Kvernberg, Trym Kjøs, Joachim Sverdrup Molton , Ådne Stubø og Viggo Kvernberg. Foran fra venstre: Ronny Bakken, Ronny Sandnes, Ole Kvernberg, Trym Kjøs, Joachim Sverdrup Molton , Ådne Stubø og Viggo Kvernberg. Foto: Eidsvåg IL. 

Vi har så langt spilt uten spiss i år. Jeg tror mye vil rette seg når spissen vår er tilbake

Sport

Det er ikke mange åra siden bruntrøyene i Eidsvåg spilte i 3. divisjon. De siste tre til fire åra har det gått bratt nedover i divisjonene. I år spiller laget i 6. divisjon. Så langt uten å ha kapret poeng etter egen innsats i kamper. Det gjorde de knapt heller ikke i 2017 og i 2018. Eidsvåg står likevel registrert med tre poeng på årets tabell. Dette er poeng som de ble tildelt etter at Fiksdal/Rekdal gjentatte ganger ikke stilte til kamp.