Norway Cup godt i gang:

Oda ødela korsbåndet rett før avreise til Oslo

Oda Bæverfjord er en av de beste spillerne på Surnadals J 16-lag i fotball. I flere måneder har hun sett frem til Norway Cup. Derfor var det en enorm skuffelse at hun forrige tirsdag ødela korsbåndet og blir borte fra fotballen fremover.

PÅ KRYKKER: Oda Bæverfjord må belage seg på et langt opphold på fotballbanen etter at hun i forrige uke ødela korsbåndet. 

Sport

– Jeg må belage meg på et langt skadeavbrekk. Det vil nok gå minst ett års tid før jeg er tilbake på fotballbanen. Storesøster Ingrid har tatt korsbåndet to ganger. Jeg vet derfor hva som venter på opptreningsfronten når jeg har vært gjennom operasjon og kan ta fatt på den lange veien. Jeg skjønte med en gang at korsbåndet var ødelagt da det «smalt» på tirsdagstreningen. Der og da var jeg langt nede. Men nå ser jeg langt lysere på situasjonen, sier Oda.