Norway Cup:

Tre kjemper videre i A-sluttspillet

Tre lag fra Driva-distriktet er onsdag formiddag klare for A-sluttspillet i Norway Cup.

Fra venstre Julie Hagen Eide, Julie Stavås, Anne Nergård Norli og Mia Settemsdal. 

Sport

De lokale lagene kjemper godt i Norway Cup. Hele tre lag er i A-sluttspillet, mens andre biter godt fra seg i B-sluttspill.

Her er en oversikt over lagenes innsats så langt. Følg lenkene for nye oppdateringer for hvert enkelt lag.

Sunndal IL Fotball

G15/16:

Sjuerlaget til Sunndal startet Norway Cup med en uavgjort, men fulgte opp med to seire i gruppespillet. Laget er dermed i A-sluttspillet, og møter Uvdal IL til 1/16-finale klokka 13.15 onsdag. Skulle laget ta seg videre, er det Rollon SK som er motstander i 1/8-finalen onsdag kveld.

Oppdatert: Sunndal vant 1/16-finalen, og spiller 1/8-finale! Ifølge Sunndal Fotball var det litt av en opphenting for laget i 1/16-finalen - fra å ha ligget under 0-2 tidlig i 2. omgang til 3-2-seier.

Oppdatert: Det ble tap i 1/8-finalen. Rollon vant 4-1 og går dermed videre til 1/4-finale.

G16:

To tap, så en solid seier, i gruppespillet. Det ble B-sluttspill på laget, som møter Haugar til 1/16-finale onsdag kveld.

J16:

Jentelaget jublet for A-sluttspill etter å ha gjort en kjempejobb og vunnet alle sine kamper i gruppespillet. Laget spiller 1/8-finale torsdag klokka 16.05.

Mer info her.Surnadal

G13/14:

Surnadal 1 har spilt fem kamper, startet turneringa med seier, så to tap. Det ble derfor B-sluttspill på laget. I 1/16-finalen onsdag morgen vant laget 5-1 over Åmdal-Tokke FK, og møter Mysen IF til 1/8-finale klokka 16.15 i dag.

Surnadal 2 har spilt fire kamper, vunnet en og tapt tre. Laget tok seg videre til B-sluttspillet etter å ha havnet på tredjeplass i gruppespillet. I 1/16-finalen mot Furuset ble det 0-2-tap for laget.


To Surnadal-lag møtte god utenlandsk motstand

Surnadal stiller to G 13-lag i Norway Cup. Begge har så langt bitt godt fra seg.

 

J15:

Laget har spilt fire kamper, og vunnet tre av dem. Laget er i A-sluttspill, og møter Djerv 1919 til 1/16-finale klokka 11.30 torsdag. Vinner Surnadal, er motstanderen Stabæk i 1/8-finalen.

Oppdatert: Laget slo Djerv 1919!


Norway cup:

Surnadal-jentene scoret fire

Overlegen seier over Sogndal.Norway Cup godt i gang:

Oda ødela korsbåndet rett før avreise til Oslo

Oda Bæverfjord er en av de beste spillerne på Surnadals J 16-lag i fotball. I flere måneder har hun sett frem til Norway Cup. Derfor var det en enorm skuffelse at hun forrige tirsdag ødela korsbåndet og blir borte fra fotballen fremover.

 

J16:

To seire, en uavgjort og ett tap for laget så langt, og dermed B-sluttspill. Surnadal-jentene spiller 1/8-finale onsdag kveld.

Mer info her.


Surnadal/Søya/Todalen

G15:

Tre kamper i gruppespillet har endt med tap, og dermed ble det B-sluttspill for laget. 1/16-finalen mot Oppsal IF spilles onsdag ettermiddag.

G16:

Også for G16 ble det tre tap i gruppespillet. Laget har imidlertid vist muskler i B-sluttspillet, og vant onsdag morgen mot Nesbyen IF i 1/32-finalen. Dermed venter 1/16-finale mot Gjerpen IF onsdag kveld.

Mer info her.


Kvass/Ulvungen/Søya/Todalen

Kvass/Ulvungen/Søya/Todalens J13/14 vant sin første men tapte sine to neste kamper i gruppespillet. Dermed ble det B-sluttspill for laget, som spiller mot Stridsklev IL i 1/16-finalen nå klokka 11.

Mer info her.


B-sluttspill for K/U/S/T

Laget måtte vinne med tre mål tirsdag ettermiddag for å komme til A-sluttspillet.

 

Bøfjord IL

Bøfjord IL stiller for første gang med ett lag i Norway Cup, G12 (7-er). Laget startet turneringa med tap, men reiste kjerringa og fulgte opp med to sterke seire.

Mer info her.


Historisk Bøfjord-seier

Mandag ettermiddag ble det skrevet lokal idrettshistorie da Bøfjord slo Høybråten og Stovner 8-3 og for aller første gang vant en kamp i Norway Cup.Deltar for aller første gang

Surnadal, Eidsvåg og Kvass/Ulvungen er klubber som har lang fartstid i Norway Cup. Bøfjord er representert for aller første gang. Med god hjelp fra nabobygdene får Birk Blekken muligheten til å spille for moderklubben.

 

Reinsfjell FK/Eidsvåg

J15/16-laget (7-er) startet med tre tap i gruppespillet i turneringa. Laget er dermed i B-sluttspillet, og møter Tornado Måløy FK til 1/16-finale onsdag ettermiddag.

Mer info her.