Sunndal-jubel i Evje:

Ane Bjerkaas Nisja til topps etter omsktytings-thriller!

Fenomenale Ane Bjerkaas Nisja fra Sunndal er landets beste juniorskytter på bane etter en fenomenal finale-innsats i går ettermiddag. 16-åringen viste både presisjon og utholdenhet i løpet den halvannen timen finalen varte.

Sunndal-jubel i Evje. Foran fra venstre: Ella og Anna Bjerkaas Kamsvåg, Bak fra venstre: Marte Bjerkaas Nisja, Marit Bjerkaas, Anders Kamsvåg, Ida Bjerkaas Nisja, Ann Kristin Bjerkaas, Signe Eggestøl Husby, dagens vinner Ane Bjerkaas Nisja og Stine Cecilie Bjerklund frå Holla, som ble slått på målstreken etter to omskytinger. Foto: Viktor Storsveen 

Sport

Ane vant innledende skyting på bane i klasse junior med 250 poeng og 20 sentrumstiere. I finalen ble hun med det henvist til skive 1, ei skive som er morsomt å få, men som lett kan gi skytteren ekstra nerver. Slik var det ikke for Sunndal-jenta.