Drømmescoring sikret borteseier

Petros Simon Bokre avgjorde kampen mellom Åndalsnes og Surnadal - fra 45 meter.

Vegard Brøske var sentral spiller i kampen mot Åndalsnes.  Foto: Arkivfoto: Lisa Botterli Flostrand

Sport

«Helt vill scoring av Petros!», skrev Surnadal IL på sin Facebook-side.

Det var spilt 76 minutter i oppgjøret mellom Åndalsnes og Surnadal da Petros Simon Bokre vant tilbake ballen fra en Åndalsnes-spiller, før han chippet den i mål fra 45 meters hold. Det sørget for 2-1 og Surnadals andre borteseier for sesongen.

Surnadal-dominans

Gjestene var farlig frempå allerede før det var spilt fem minutter på Øran stadion. Midtstopper Vegar Brøske headet ballen i tverrliggeren på et hjørnespark. Ballen ble klarert til et nytt hjørnespark, som Sindre Fiske svingte i tverrliggeren og ut.

Etter ti minutter, skulle den endelig sitte for Surnadal. Bjørnar Dalsegg Sæter ble spilt gjennom av Geir Bævre, og plasserte ballen i hjørnet.

Første siden mai

Kampen jevnet seg mer ut mot slutten av første omgang, men hjemmelaget måtte vente til det 64. minutt på utligningen. Og i stedet for poengdeling, vartet Bokre opp med sin spesielle 2-1-scoring.

Surnadal har nå vunnet to kamper på rad i 4. divisjon og ligger på fjerdeplass med 27 poeng. Det er seks poeng opp til ledende Eide/Omegn. Seieren over Åndalsnes var også lagets første borteseier i 4. divisjon siden 2-0-seieren over Vestnes Varfjell, den 26. mai.