Århundrets kvinnelige idrettsutøver i Møre og Romsdal:

– Helt surrealistisk - det er nesten så jeg ikke tror det sjøl!

Det sier bæverdalingen Tone Gravvold etter at hun lørdag kveld ble kåret til Århundrets kvinnelige idrettsutøver i Møre og Romsdal.

Høythengende priser: Åtte ganger paralympicsmedaljevinner Tone Gravvold ble lørdag kåret til Århundrets kvinnelige idrettsutøver i Møre og Romsdal, mens dobbel verdensmester i 400 m hekk, Karsten Warholm, ble kåret til Århundrets mannlige idrettsutøver i Møre og Romsdal.   Foto: Knut Haugen

Sport

Av 83 nominerte fra alle kommunene i fylket endte juryen opp med å kåre åtte ganger paralympicsmedaljevinner Tone Gravvold som Århundrets kvinnelige idrettsutøver i Møre og Romsdal, mens dobbel verdensmester i 400 m hekk Karsten Warholm ble kåret til Århundrets mannlige idrettsutøver.