Avsluttet helgas norgescup med 20. plasser

Lokale utøvere avsluttet helgas norgescup på Lygna med distanserenn i friteknikk.

Malin Einmo. Arkivbilde.  Foto: Magne Lillegård

Sport

I klassen kvinner 19/20 år ble det 20. plass på Malin Einmo (Surnadal IL) og i klassen kvinner 18 ble Jøri Vatten fra samme klubb nummer 75. I klassen kvinner 17 ble det 20.. plass til Mali Eidnes Bakken (Rindal IL).

Det ble 52. plass til Erik Løfald (Rindal IL) og 68. plass til Njaal L. Aakvik (Surnadal IL) i menn 18, mens Noa S. Raaen (Surnadal IL) ble nummer 134 i menn 17.

Følg lenkene for å se tider og antall startende i hver klasse.

Lokale utøvere merker nok at det har vært ei krevende helg med tre renn på like mange dager. De kan likevel utvilsomt si seg fornøyd med innsatsen! Neste norgescuprenn for juniorene er i Holmenkollen i februar.