Rekordstor interesse med 37 påmeldte lag:

Håper på fulle tribuner

Førstkommende lørdag håper håndballgruppa i Surnadal IL på fulle tribuner og stor stemning i Surnadal idrettshall når det igjen arrangeres minicup. I år med hele 37 påmeldte lag og over 200 spillere i aksjon.

Rekordinteresse: Bildet er fra fjorårets minicup i Surnadal, der 165 barn i alderen 6–9 år var påmeldt. Når årets cup arrangeres lørdag blir denne rekorden slått, med hele 37 påmeldte lag og over 200 spillere. 

Sport

Tradisjonen tro arrangerer Surnadal IL håndball også i 2020 minicup for de yngste spillerne født i 2011–2013. På grunn av rekordstor påmelding er første avkast flyttet fram til klokka 10, og totalt antall lag utvidet fra 24 til 37.

– At så mange har lyst til å komme hit å spille cup er kjempepositivt, og vi vil gjerne gjøre vårt for fortsatt god rekruttering til håndballen, sier leder i Surnadal IL håndball, Heidi Halti i en pressemelding fra arrangementskomiteen.

– Vi gleder oss enormt til en morsom og fartsfylt dag i Surnadal Idrettshall, og håper både små og store fyller tribunene til randen for å heie på våre kommende håndballstjerner.

Rekordstor interesse

Da påmeldingsfristen gikk ut like før jul måtte arrangementskomiteen klø seg litt i hodet. Hele 37 lag hadde ytret ønske om å delta, og med kun 24 plasser var det dermed mange som i utgangspunktet skulle få et nei på sin henvendelse.

Dette syntes Surnadal IL håndball var kjedelig, når minicupen først og fremst er et arrangement som skal skape håndballinteresse og sikre rekruttering til aldersbestemte lag i åra som kommer. Etter litt triksing og miksing i kulissene ble det derfor besluttet å ønske alle lag velkomne, og heller dele inn dagen i tre deler, der 2013-modellene skal i ilden først, før 2012-modellene og 2011-modellene avslutter minicupen utpå ettermiddagen.

Cupen skal først og fremst være ordentlig morsom for alle som skal ut på parketten, og en god ramme er på plass med to velutstyrte kiosker, frukt sponset av Rema, Kiwi, Extra og Bunnpris i garderobene, lynlotteri med pizza fra Esso i premie, gratis fletting av hår i regi dyktige Frida Bergheim og premieutdeling i ren EM-stil.

Håper på fulle tribuner

Surnadal IL håper på velfylte tribuner, og kan friste med underholdende håndball fra over 200 av våre yngste håndballspillere.

– Vi opplever for tida en voldsom interesse for håndball blant de yngste, også i Surnadal, sier Halti. – Totalt er det over 60 spillere på våre treninger for mini, og det er utrolig positivt. Vi håper å skape en positiv ramme rundt håndballen tidlig, slik at flest mulig også blir å se i hallen i mange, mange år framover.

Surnadal IL stiller totalt med 9 lag i egenregi, og ser fram til å ønske Halsa, Rindal, Meldal, Aure, Kyrksæterøra og Leik velkommen til en fin dag i Surnadal idrettshall 18. januar.

– En ekstra stor takk til våre trofaste sponsorer, generalsponsor Surnadal Sparebank og hovedsponsor Gjensidige Surnadal, som sørger for at vi er i stand til å gjennomføre denne typen arrangement, skriver arrangementskomiteen i pressemeldinga.