Johannes (15) skal trene sammen med OL-vinnere

Johannes Gujord er noe så sjeldent som en kombinertløper fra Indre Nordmøre som hevder seg på nasjonalt nivå i kombinert. 15-åringen får en mye bedre treningshverdag når han til høsten flytter for å trene med to OL-vinnere.

SATSER: Johannes Gujord som her jubler over seier i Hovedlandsrennet går spennende tider i møte. 

Sport

Tiendeklassingen er nemlig en del av Granåsen skiteam hvor Jørgen Graabak og Magnus Krog er to av spydspissene. Begge var med og sikret norsk kombinertgull i Sotsji-OL og er fortsatt blant verdens beste kombinertutøvere. Graabak og Krog er en del av elitelaget til Granåsen skiteam. Halsa-gutten er for ung til å få plass der. Men stortalentet vil få muligheten til å være med på treninger og samlinger med de gode og erfarne World Cup-løperne.