Mari Smevoll fra Surnadal

Trives i toppfotballen

Mari Smevoll har en langt mer hektisk hverdag enn toppfotballspillere flest. Surnadalsjenta har kombinert fotballsatsingen med krevende studier og var i vår ferdig med masteroppgaven. Nå brukes energien på fotballbanen.

GOD: Mari Smevoll er god på det hardtsatsende 1.divisjonslaget til KIL/Hemne. Surnadal-jenta har lyst til å bidra til at det blir en god sesong. 

Sport

– Det vil bli en intensiv og lang sesong ettersom seriestarten ble forskjøvet med tre og en halv måned. Men jeg klager ikke ettersom jeg får bruke tid på noe av det jeg liker aller best. Jeg er veldig glad for at det i hele tatt ble kamper. Det var ingen selvfølge i vår og på forsommeren da alt var usikkert. Jeg ofrer gladelig sommerferien for fotballen. Den gikk fløyten da det ble satt opp en terminliste. Det er satt opp kamper hver helg fremover, sier Mari.