Ada tilbake i Lyon-troppen

Tatt ut til mesterligatroppen.

Arkivbilde 

Sport

Ada Hegerberg er ifølge nettstedet Footofeminin tatt ut til Lyons mesterligatropp før Champions League-sluttspillet i Nord-Spania. Hegerberg fikk i januar en korsbåndsskade som man fryktet skulle sette henne ut av spill i et år.

25-åringen var ikke med i Lyon-troppens generalprøve, og det virket dermed lite sannsynlig at hun skulle få med seg sluttspillet. Nå er hun likevel tatt med i troppen som skal spille mot Bayern München på lørdag. Semifinaler og finale er satt til 26. og 30. august.

Kneskader lik den Hegerberg pådro seg, tar vanligvis fra ni til tolv måneder å komme tilbake fra.

I fjor scoret sunndalingen tre mål i mesterligafinalen da Lyon slo Barcelona 4-1, og troner øverst på toppscorerlisten over de mestscorende i Champions Leauge med 53 mål.