Frykter motivasjonssvikt og frafall – håper på snarlig gjenåpning:

– Forferdelig frustrerende

Surnadaltrener Webjørn Holten er frustrert over at det ikke åpnes for kontakttrening og kamper i 4. divisjon. – Ja, dette er forferdelig frustrerende, spesielt når vi samtidig ser at for eksempel puber der folk samles i hopetall får ha åpent. Det er enda ikke påvist smitte på en fotballbane, påpeker han.

Skuffet: Surnadaltrener Webjørn Holten er skuffet over at mennene i 4. divisjon heller ikke i denne omgang får starte med vanlig kontakttrening. – Men vi har terpet og trent mer og bedre enn noen gang, så vi er klare så snart vi får lov, sier han. (Arkivfoto).  Foto: Gøran Rønning

Sport

Frafall i senior breddefotball er noe mange klubber er bekymret for etter sesongavlysing og treningsrestriksjoner. Åpning for kontakttrening kan bidra til å dempe frafallet.