Aktuell for regionlandslaget  

Berit Mogstad har hatt en kjempesesong i langrennssporet. Hun er sportslig kvalifisert for Team Trøndelag som er et regionlandslag for de beste utøverne i de midtnorske skikretsene.

SATSER VIDERE Berit Mogstad har hatt en kjempesesong og satser videre. Hun håper å få plass på Team Trøndelag eller et av teamene kommende sesong.   Foto: Svein Halvor Moe

Sport

Der bør det ryddes plass for Surnadal-jenta selv om skiforbundet har hatt en filosofi om at de skal prioritere yngre seniorer dersom prestasjonene er sånn noenlunde like. Jentene som er på Team Trøndelag eller Team Elon Midt-Norge som nå er det offisielle navnet på teamet, har i vinter gått fortere enn noen gang. Anne Kjersti Kalvå kvalifiserte seg for VM og gjorde det bra der. Marte Skaanes og Katrine Harsem har også gått verdenscup for Norge i utlandet.