Årets to høydepunkt ryker for Rindal IL

Det blir nok en stusselig sommer og sesong på stafettfronten for Rindal idrettslag. For med noen dagers mellomrom fikk lagleder Tor Jarle Bolme og klubben beskjed om at Holmenkollstafetten og St.Olavsloppet er avlyst.

HØYDEPUNKT: St.Olavsloppet bruker å være et sportslig og sosialt høydepunkt for Ola Skjermo og Rindal idrettslag. I år er det populære løpsarrangementet avlyst.   Foto: Svein Halvor Moe.

Sport

-Det er kjedelig selv om det ikke kom overraskende. De aller fleste forstår at det ikke er mulig å samle rundt 50 000 personer til et løpsarrangement i Oslo slik situasjonen er akkurat nå. Det lå vel også i kortene at St.Olavsloppet ville lide samme skjebne ettersom de hadde varslet om at avgjørelsen ville bli tatt forholdsvis tidlig, sier Bolme som er den store pådriveren for bygdas løpsmiljø.