To surnadalinger fikk plass på regionlandslag

– Jeg er både glad og lettet nå. Dette uttaket gir meg helt andre forutsetninger for å satse og ikke minst ta nye steg, sier Berit Mogstad som etter å ha levd flere uker i uvisshet, fikk en hyggelig beskjed rett før helga.

GLAD OG LETTET: Berit Mogstad er både glad og lettet over at hun har fått plass på regionlandslaget Team Elon Midt-Norge.   Foto: Svein Halvor Moe

Sport

Berit er en av tre jenter som har fått plass på det midtnorske regionlandslaget Team Elon. Kristoffer Berset kom også gjennom det trange nåløyet. Kristoffer som har levert solide prestasjoner gjennom hele vinteren. Surnadalingen innrømmer at han ble litt overrasket da han fikk tilbud om å bli en del av det hardtsatsende teamet. Selv om han har hatt et bra opplegg i Strindheim vil dette bli et steg opp ettersom det er flere World Cup-løpere på laget.