Hanne løp inn til seier og klubbrekord på 17. mai

Hanne Mjøen Maridal kunne ikke unne seg is, kaker og god mat på 17. mai. Halsa-jenta var nemlig i konkurransemodus på nasjonaldagen. Mjøen Maridal benyttet deler av den til å bli kretsmester og satte samtidig ny klubbrekord.

GULL: Hanne Mjøen Maridal ble kretsmester på 5000-meter på selveste 17.mai. Halsa-jenta fikk også en gjev klubbrekord med på kjøpet.   Foto: Svein halvor Moe

Sport

Ingen Strindheim-jenter har løpt fortere på 5000-meter enn det Hanne gjorde mandag kveld da hun ble klokket i mål på 16,32 på Trondheim stadion. Det lokale innslaget var ikke i tvil om at hun ønsket å konkurrere på 17.mai selv om det er en dag hvor de aller fleste lar treningstøyet ligge. Den hardtsatsende mellom og distanseløperen valgte å plukke frem piggskoene for å konkurrere.