Halsa-jente løp fort på dårlig dag i elitestevne

Hanne Mjøen Maridal løp 3000-meter på 9 minutter og 30 sekunder på det som for henne var en dårlig dag på pinseaften. Det forteller det meste om potensialet til halsabyggen

NYTT BRA LØP: Hanne Mjøen Maridal vartet opp med et nytt bra løp da hun ble klokket i mål 9 minutter og 30 sekunder på 3000-meter.   Foto: Svein Halvor Moe

Sport

– Jeg merket allerede under oppvarmingen at jeg ikke var så pigg i kveld som det jeg har vært i det siste. Det kan ha sammenheng med at det har vært mye på forskjellige fronter, og at jeg om dagen mangler litt overskudd. Det har på grunn av tre stevner på ei uke og bachelorinnlevering og full jobb, blitt litt i meste laget. Jeg var forberedt på at det kunne gi utslag på prestasjonen her i Tønsberg. Men jeg ville stille ettersom det er få stevner, sa Hanne til Driva.