Alise skuffet og revansjelysten etter at hun ble vraket til regionlandslaget

– Jeg fikk signaler om at jeg var med i diskusjonen og hadde forhåpninger om å komme med. Det er både overraskende og skuffende at de denne gangen bare tar ut tre dameløpere, sier Alise Einmo som ikke fikk plass på regionlandslaget.

SER FREMOVER: Alise Einmo er skuffet over at hun ikke fikk plass på regionlandslaget. Men fortsetter satsingen på nasjonalt nivå.   Foto: Svein Halvor Moe

Sport

Surnadal-jenta er en av de mest spennende unge kvinnelige langrennsløperne i norsk skisport. Få har hatt en like god utviklingskurve som Alise de tre-fire siste årene. Den eldste av Einmo-søstrene var i toppen det siste året hun konkurrerte i juniorklassen, og 1998-modellen har fortsatt fremgangen etter at hun tok steget opp i seniorklassen. Alise har prestert bra både i norgescup, NM og for så vidt Skandinavisk Cup og tilhører fremtiden i norsk langrennssport.