Eirik kjempet om seieren

Eirik Vang Aas er et navn sykkel og idrettsinteresserte bør merke seg først som sist. Ung og spennende Kvanne-gutt som brukte helga til å sette seg i respekt i sykkelmiljøet. Eirik var bare ett sekund unna å vinne søndagens NM-fellesstart.

SYKLET FORT: Eirik Vang Aas viste muskler allerede den første helga han syklet norgescupritt som senior. 

Sport

Vang Aas som er født i 2002 og debuterte i seniorsammenheng i helga, viste ingen respekt for eldre og meritterte konkurrenter. Flere av syklistene i det store startfeltet har gode internasjonale resultater å vise til. Det brydde Eirik seg lite om da startskuddet gikk i det nesten 160 kilometer lange rittet. Han var aktiv i front fra start til mål og fikk uttelling for det. Bare fem av konkurrentene klarte å krysse målstreken foran det lokale stortalentet i Skatval.