Odd imponerte i Frankrike

Odd Edøy er vant til å løpe i fjellheimen. Men selv bratte Sunndals-fjell blekner sammenlignet med det han var gjennom i Frankrike i helga. Edøy løp gikk kontinuerlig i nesten 40 timer i Frankrike.

STERK: Odd Edøy hadde løpt nesten 180 kilometer og 10 000 høydemeter i tre forskjellige land da han var ferdig med sin hittil største utfordring på løpsfronten. 

Sport

Edøy var nemlig en del av startfeltet i det prestisje ultraløpet som hvert år arrangeres i Mount Blanch. Dit kommer det utøvere fra alle verdenshjørner for å delta. Det er ikke bare å melde seg på ettersom det er tøffe kvalifiseringskrav. De som har lyst til å delta må ha fullført forskjellige langløp for å få grønt lyst til å starte. Odd Edøy har gjort det de siste årene. Den lokale ultraløperen har både løpt langt og hevdet seg i de aller fleste løpene han har stilt opp i.