Helt ny hverdag for stort Sunndal-talent

Det er stor forskjell å trene på egen hånd hjemme i Sunndal og sammen med en større gruppe i Steinkjer. Det har Dordi Forseth fått erfare etter at hun i to uker har vært elev ved den landsdekkende friidrettslinjen i Nord-Trøndelag.

SATSER: Dordi Forseth har fått en helt annen treningshverdag etter at hun begynte på den landsdekkende friidrettslinjen i Steinkjer.   Foto: Svein Halvor Moe.

Sport

-Skolen og opplegget har så langt svart til forventningene. Jeg ser frem til å være elev ved Steinkjer videregående skole i fire år. Forholdene er lagt til rette for dem som ønsker å satse. Både i forhold til at vi har en timeplan som gjør det mulig å trene på dagtid, treninger på ettermiddag og kveldstid, flinke trenere, noen å trene sammen med og ikke minst flotte treningsfasiliteter. Den store og flotte innendørs friidrettshallen ser jeg frem til å benytte, sier Dordi.