Hanne har vunnet fem strake løp og ser frem til helgas NM

Hanne Mjøen Maridal har hatt en god inngang til senior-NM i Kristiansand. Halsa-jenta har i løpet av et par hektiske uker gått til topps i fem forskjellige løp. Hun vil allikevel ikke legge lista for høyt i norgesmesterskapet.

SPENT: Hanne Mjøen Maridal er spent på hva hun kan utrette i NM i Kristiansand ettersom formpila peker rett vei etter en tyngre periode.  

Sport

– Jeg har reist til Kristiansand med lave skuldre ettersom det ikke har blitt den treningssommeren og høsten som jeg så for meg på vårparten og sommeren. I sommer følte jeg meg sliten. Totalbelastningen ble for stor en periode. Det har gått bedre i det siste. Formen har blitt bedre og jeg merker at kroppen i større grad responderer på treningen enn den gjorde tidligere i sommer, sier Hanne som håper å få til en bra avslutning på det som har vært en god sesong.