Måtte utsette maratondebuten

Asgeir Melling hadde i utgangspunktet tenkt å debutere på maraton i helga. Det satte koronaen en stopper for da arrangørene av Oslo Maraton fikk nei fra helsemyndighetene til å arrangere den lengste distansen i år.

FULLFØRTE PÅ NYTT: Asgeir Melling løp fortere i Oslo Maraton enn han gjorde i debuten for to år siden. Det var surnadalingen godt fornøyd med.   Foto: Svein Halvor Moe

Sport

Det førte til at Asgeir og en god del andre nordmøringer må vente på å få gi seg i kast med 42,2 kilometer på asfalt og brostein. Melling er innstilt på å prøve neste år såfremt det ikke byr seg mulighet for å teste ut distansen på et tidligere tidspunkt. 29-åringen fra Sunndal, bosatt i Surnadal, er forberedt på at det vil bli noe helt annet å løpe over fire mil i hovedstadsgatene enn 21,1 kilometer.