Klar for å bryne seg på Johaug og verdens beste

– Jeg føler at jeg har tatt nye steg og får snart svar på om jeg har gjort det. Etter mange måneder med sesongforberedelser, skal det bli godt å komme i gang, sier Berit Mogstad. Surnadal-jenta som snart skal bryne seg på de beste i verden.

I RUTE: Berit Mogstad har gjort en god treningsjobb og ser frem til å måle krefter med flere av verdens beste langrennsløpere på Beitostølen.  

Sport

28-åringen vil under den internasjonale sesongåpningen på Beitostølen få beskjed om hvordan hun ligger an i forhold til Therese Johaug, Heidi Weng og de beste. Mogstad vil ikke legge alt for stor vekt på det som skjer den aller første konkurransehelga. Men har forhåpninger om å få noen gode svar. Hun har i utgangspunktet tenkt å gå de to distanserennene i sesongåpningen.