Kristoffer håper å bli friskmeldt til møtet med Høsflot Klæbo

Kristoffer Berset har sett frem til å måle krefter med Johannes Høsflot Klæbo, Emil Iversen og de andre på Beitostølen til helga. Surnadalingen er usikker på om han får sesongdebutert i Valdres, nå som han har blitt forkjølet.

GODT FORBEREDT: Kristoffer Berset har aldri vært så godt forberedt til noen skisesong som i år. Selv om 23-åringen er spent på om han rekker sesongstarten.  

Sport

– Jeg skal i utgangspunktet gå sprinten og et av distanserennene. Jeg følte at jeg var godt i rute frem til jeg pådro meg forkjølelsen som kom på et litt ubeleilig tidspunkt. Men når det er sagt så er det bedre å få et lite avbrekk nå enn midt i sesongen. Det er tross alt på nyåret at de viktigste rennene kommer for meg og andre som ikke har World Cup-ambisjoner. Det er norgesmesterskapet som er det store målet denne vinteren, sier Berset som har tatt steg de siste årene.