På pallen i norgescupåpningen

Berit Mogstad imponerte da hun gikk inn til tredjeplass i fredagens norgescupåpning i langrenn. Surnadal-jenta leverte dermed en sterk søknad om å få gå verdenscuprenn senere i vinter.

GIKK FORT: Berit Mogstad disponerte bra og gikk fint på ski da hun ble nummer tre i norgescupåpningen i langrenn.   Foto: Svein Halvor Moe

Sport

-Jeg er veldig godt fornøyd både med løpet, plasseringen og snuoperasjonen i forhold til søndagens renn på Beitostølen. Det var alt annet enn oppløftende for meg. Der gikk det tyngre enn jeg skulle ønske. Samtidig var jeg klar over omstendighetene. Jeg hadde ingen god inngang til den rennhelga ettersom jeg var forkjølet i forkant. Håpet var at de gjennomkjøringene jeg fikk på Beito ville slå positivt ut for denne helga. Det ser det ut som de har gjort, sa Berit.