Eirik har trent over 30 timer i uka på den spanske solkysten

Eirik Vang Aas har lagt et stort idrettsår bak seg. Det ble avsluttet med en godt og vel tre uker lang treningsleir på Gran Canaria. Kvanne-gutten trente over 30 timer i uka, og fikk lagt et bra grunnlag for kommende sesong.

SATSER: Eirik Vang Aas gjør en samvittighetsfull treningsjobb treningsjobb om dagen. Det ble over 30 ukentlige timer på den spanske solkysten i desember.  

Sport

-Det ble på grunn av koronaen dessverre ingen samling på den spanske solkysten på samme tidspunkt i fjor. Jeg må innrømme at det var et savn selv om jeg trente bra hjemme i Norge. Men det blir ikke den samme kvaliteten på øktene som når du trener i kortbukse og behagelige temperaturer i Spania. Jeg må innrømme at jeg var glad for at jeg befant meg på litt andre breddegrader enn Trøndelag og Nordmøre da det regnet som verst før jul, sier Eirik.