39 gikk Trollheimsmarsjen

– Været var nok i dårligste laget dagen i forvegen.

På Ørsalsetra: Theodor Hoem har funnet seg en fin plass ved seterveggen, mens Monica Røkkum Hoem og Inger Hilde Dyrseth Wullum gjør seg klar for en matbit. Til høyre diskuterer Stig Roger Wullum og Magne Nordvik naturstioppgaven, mens Bailey i forgrunnen lurer på om han skal få en bit av brødskiva til matmor Inger Hilde.  Foto: Inge Nordvik

Sport

Dette mener leder Frank Aune i IL Ulvungen er hovedgrunnen til at kun 39 deltakere stilte til start i årets Trollheimsmarsj. Været på søndag var det nemlig ikke stort å utsette på, og de som tok turen kunne fortelle om en fin dag i selskap med trivelige turgåere. Vi snakket med deltakere fra minst tre forskjellige kommuner, og alle var svært godt fornøyd da de ankom Leikvoll utpå ettermiddagen. Godt merka løyper og et solid gjennomført arrangement fra de samarbeidende laga var de gjengse kommentarene.

Ingrid Nordvik er den eneste som har deltatt alle seks gangene marsjen har vært arrangert, mens Magne Ørbog, Jan Nordvik, Rolf Talgø og Sissel Almberg i år fikk utmerkelse for å ha deltatt fem ganger.

Det ble også utdelt mange, fine premier til deltakerne. Den aller gjeveste – et gavekort på 1000 kroner – tilfalt Liv Ellevset.

Driva kommer med mer fra årets Trollheimsmarsj i onsdagens papirutgave.

Inge.nordvik

redaksjon@driva.no