Eidsvåg viste styrke og hadde kontroll i store deler av 4.divisjonskampen på heimebane mot CFK/KBK3 fredag kveld. Da dommer Lasse Gõncs blåste av for full tid på Eidsvåg stadion hadde heimelaget scoret to ganger. Ett mål i hver omgang. Gjestene hadde et par skudd i tverrliggeren, men måtte reise heim uten mål og poeng. Det var de neppe fornøyd med.  CFK/KBK3 viste at det ikke var tilfeldig at de slo Midsund 3-2 i første serierunde, men fikk ikke uttelling mot et godt Eidsvåglag.

Eidsvågtrener Espen Mellemseter mener lagets hans hadde både trøkket og kontrollen i kampen.

- Vi opptrådte litt rufsete de første ti minuttene av første omgang, men derifra og fram til pause var vi det klart førende laget. Vi hadde kontrollen også i andre omgang der vi viste mye bra kombinasjonsspill.

Det var Arnt Erik Brakstad som sendte Eidsvåg i ledelsen etter en halvtimes spill. Nykommeren Svein-Tore Fossum doblet i andre omgang.

Treneren trekker spesielt fram unggutten Magnus Storli (18) som gjorde en god jobb som høyreback.

- Magnus imponerte stort. Vi har litt tynt med backer og er glad for at Magnus spilte så godt. Han er svært vanskelig å komme forbi. Vi kom fra et ufortjent tap mot Dahle forrige helg. Også der hadde vi overtak både i spill og sjanser. Neste helg har vi bortekamp mot Midsund. Jeg regner med litt av den samme tålmodighetstesten også der. Vi gleder oss til fortsettelsen framover sesongen.