Nå har de inngått avtale med Rindal kommune.Da interimsstyret for det sammenslåtte Rindal idrettslag diskuterte systematisering av sponsorarbeidet, ønsket de først og fremst å profilere heimkommunen på en positiv måte. Derfor var det stor enighet om at det skal stå "Rindal – tid til å leve" sentralt på ryggen til klubbdrakta. Logo-en skal også være å se på spillerdraktene til fotball og håndball og på langrennsdressene.

– Da vi hadde blitt enige om dette ønsket, måtte vi spørre kommunen om lov, sier leder for Rindal IL, Atle Norli.

En sportsinteressert ordfører Ola Heggem tente umiddelbart på ideen og undres sjøl på om han lovte litt mer i telefonsamtalen enn han egentlig har mandat til. Ei slik sak krever tross alt politisk behandling.

Nå har formannskapet behandlet saka, og sist mandag møttes Atle Norli og Ola Heggem på ordførerens kontor for å skrive under en markedsførings– og samarbeidsavtale. Kommunen forplikter seg i avtalen til å betale idrettslaget en årlig sum på 50.000 kroner i tre år. Det presiseres at dette er ikke en sponsoravtale, men en samarbeidsavtale som skal gi idrettslaget muligheten til å profilere bygda på en positiv måte når de er utenbygds på idrettsarrangementer. Avtalen skal også signalisere Rindal kommunes posisjon som viktig samarbeidspartner for idretten i kommunen.