I episode 22 av Drivas breddefotballpodkast, Opp med praten, har Øystein Hjelle Bondhus og Torgeir Ruud Ramsli med seg Johan Oltedal. Han har tidligere spilt for blant annet Træff og Eidsvåg, og er nå mer eller mindre aktiv i sjuerserien for Bjørset.

For mange er han nok minst like kjent som en av gründerne bak Oddsfabrikken, som i en årrekke har vært Nordmøre og Romsdals mest treffsikre tips-side for lokalfotball.

Hør Johan fortelle om Oddsfabrikken-oppstarten, og hvordan han har opparbeidet seg kontaktnettverket som er nødvendig for å levere gode breddefotballtips. Og hva er romsdalingens beste minne fra egen fotballkarriere?

De tre i studio går blant annet gjennom siste nytt fra 4.-6. divisjon for herrer og 3. divisjon for kvinner. Hvordan vil topp 6 i 4. divisjon se ut til slutt, og hvilke to lag ender nederst?

Kan noen ta igjen KBK 2 og Elnesvågen, og hvem slår følge med EOIL opp til 4. divisjon - Hjelset-Kleive eller Molde 3?

Og hvilke to avdelingsvinnere i 6. divisjon tror panelet kaprer de to opprykksplassene til femte?

Blant ukens lytterspørsmål er hvorvidt breddefotball bør dekkes bredere i de største avisene, og hva som er status på badstuprosjektet "Nausta" på Sjøfronten i Molde, der Johan er en av initiativtakerne.

Og hvorfor dukker egentlig en noe spesiell versjon av Skomakergata-sangen opp i en av Johans historier fra fotballgarderoben?

Svarene får du i episode 22 av Opp med praten!

Annonsør i denne episoden er SpareBank 1 Nordmøre.