I år går det mot et rekordstort antall spillere og lag, og vi må dessverre beklage at noen lag ikke har fått plass denne gangen. Vi i Sunndal Fotball lover at vi skal gjøre alt vi kan for at dere som deltar skal få en uforglemmelig helg.

Hydro Cup har alltid hatt som mål å gi spillerne maksimalt med spilletid. Med våre mange baner lar dette seg gjennomføre også i år. Det er viktig for oss at de som kommer hit får gode minner fra oppholdet. Det skaper en positiv atmosfære rundt idretten som skal være et sunt miljø for vennskap og gjensidig respekt, både på og utenfor banen. Sunndal Fotball setter pris på at lagene i regionen stiller opp år etter år, og setter en fin ramme på arrangementet.

De frivillige er en uvurderlig ressurs for oss som arrangerer Hydro Cup, og det er mange som bidrar til å gjøre cupen mulig. Jeg vil takke alle de frivillige som bidrar til at Hydro Cup blir en suksess år etter år, og alle lagledere og trenere som gjør sitt beste for at sine spillere skal kunne blomstre og bli til gagns mennesker. Det er mange tusen personer som har bidratt gjennom cupens historie, og sammen med våre gode samarbeidspartnere har de vært med å gjøre cupen til det den er i dag. Uten dere ville det ikke blitt noe arrangement, så tusen takk!

Det som er ekstra artig er at flere av de voksne som nå kommer med sine barn, selv har deltatt i Hydro Cup som spillere. Det er et kvalitetsmerke vi er glade for.

Fair play er et viktig prinsipp både i livet og i idretten. For oss i Sunndal Fotball skal dette være kjennetegnet på all aktivitet i klubben, og selvsagt også under cupen. Vi vil at alle som kommer til oss får en forståelse av hvor viktig det er å behandle hverandre med respekt. Vi vil legge alt til rette for en rettferdig cup, med dommerne som våre forlengede armer. Vi oppfordrer derfor hver enkelt spiller, trener, lagleder og foresatt om å gjøre sitt ytterste for å være gode forbilder for hverandre, og høre på dommeren. Det er viktig at cupen blir en god opplevelse for alle.

Sunndal er mer enn fotball, og vi vil at du skal ha et best mulig opphold i cuphelga. Vær derfor ikke redd for å spørre oss som arrangør om hva som foregår av utenomsportslige aktiviteter i regi av cupen, og hvilke andre tilbud du kan finne i Sunndal. Sammen kan vi svare på det aller meste.

Jeg ønsker dere alle lykke til med kampene. Det viktigste er å delta, og å gjøre det så bra at man overrasker seg selv. Det er byggesteiner man kan bruke når man former sin egen framtid.