Leo snakker om de to avgjørende kampene mot Herd, der årets seriemester i 4. divisjon, KBK 2, skal kjempe om retten til å spille i 3. divisjon sesongen 2023.

Hva slags mannskap vil KBK kunne stille med? Hvilken inngang har de til lørdagens hjemmekamp og hva møter man egentlig i Herd?

Torgeir og Øystein har utpekt KBK til favoritter til å ta opprykket - hva sier Leo og KBK til det? Og hvilke grep må man gjøre, med tanke på spillerstallen, dersom laget går opp en divisjon?

De tre kommer også inn på spillerutvikling i kretsen vår. Hvordan oppleves ståa fra KBKs side nå, sammenlignet med tidligere, og hva er de viktigste punktene for klubber som Surnadal og Sunndal når det gjelder å utvikle potensielle toppspillere? Hvor bør ressursene settes inn?

– Indre Nordmøre har egentlig, siden 1999- og 2000-kullene, i henholdsvis Sunndal og Surnadal, vært litt avtagende både i form av bredde og topper, sier Totev, og fortsetter:

– Det er noe vi alle absolutt må ta innover oss, og påvirke i en annen retning. Det er mange potensielle gode talenter som vokser opp på Indre Nordmøre, som vi ikke ser i like stor grad. Det går ikke bare på måten vi i KBK jobber på, men også hvor stort eierskap hver enkelt klubb har til sin modell.

Hør hva Totev mener er viktig for å snu denne utviklingen i episode 28 av Opp med praten.

Siste serierunde i 4. divisjon blir også gjennomgått, og det samme blir toppscorerlista og oversikten over årets største råtasser.

I lys av et positivt og godt innlegg fra Midsund i Facebook-gruppen "4. Divisjon. Nordmøre og Romsdal" snakker Leo, Torgeir og Øystein varmt om blant annet fotballfamilien og viktigheten av fotballen som sosial arena.

Og hva er det som får Torgeir såpass gira at han rett og slett må ta seg en tur ut for å trikse litt med ball?

Hør dette og mer til i episode 28 av Drivas breddefotballpodkast, Opp med praten.

Annonsør i denne episoden er SpareBank 1 Nordmøre.