Rindalingenene løp godt og vel minuttet raskere enn i fjor da de på nytt berget plassen i eliteklassen med god margin.

- Vi hadde som målsetning å løpe minuttet raskere enn i fjor selv om en av årets etapper var 50-meter lengre. Det var høyst realistisk å legge lista der ettersom vi på papiret var jevnere og bedre besatt denne gangen. Men det i seg selv var ingen garanti for at vi skulle være i stand til å innfri vårt eget ønske, sa Tor Jarle Bolme etter at klubben i hans hjerte hadde vært i aksjon.

Det var for øvrig ellevte gang på rad at Rindal var representert i eliteklassen. Flere vil det bli såfremt det gode løpsmiljøet i skibygda smuldrer opp. Det er små muligheter for det så lenge ildsjel Bolme holder koken. Han og løperne var som vanlig spente i timene før start. Det var enighet om at de skulle prøve å forbedre fjorårets 14.plass og ikke minst tiden som ble oppnådd i 2014.

Laglederen var tydelig på at det var hele lagets fortjeneste at de var med og kjempet om topp ti-plassering. Det gledet både han og løperne at Rindal ble beste midtnorske lag. Strindheim som ble nummer fem var de eneste i det nedslagsfeltet som hamlet opp med våre gutter. Både Skogn og ikke minst Steinkjer Friidrettsklubb måtte se seg slått av rindalingene denne gangen.

-Holmenkollstafetten og St.Olavsloppet er de to største satsingene på stafettfronten. Det betyr mye for miljøet og entusiasmen at vi lykkes i de settingene. De neste ukene kommer de fleste utøverne til å ha mest fokus på de individuelle løpene. Men det er heller ikke mer enn en god måned til St.Olavsloppet starter. Rindal mønstrer som vanlig et sterkt mannskap der.