Der forteller han blant annet at han har slitt med store helseplager de siste årene. 40-åringen noterte seg likevel for 27 mål på 22 kamper i 2022 - selv om han bare spilte 90 minutter fire ganger.

I tillegg får du høre historier fra Roys 25 år lange karriere med seniorfotball. Hvordan gikk det til da han, som nå har rundt 500 mål på samvittigheten, ble kalt den verste spissen en av hans tidligere trenere hadde sett? Hvordan var det å ha Flaco, Harald "Fishan" Sæther og Nils Arne Eggen som trenere, og hvem er egentlig de beste spillerne Roy har spilt med og mot? Ikke uventet gledet han seg mest til kampene med mest kok - på hvilken stadion og mot hvilken keeper gledet han seg mest til å score?

Bolme snakker også om årets Rindal-sesong, hvorfor de beste seniorspillerne fra bygda nå velger å spille for moderklubben og ambisjonene for neste sesong etter nyheten om at klubben har sikret seg Sondre Næss Bolme fra Surnadal IL.

I episoden får du også høre Torgeir, Øystein og Jens diskutere seg fram - lagdel for lagdel - til årets lag i 4. divisjon. Og hvilke to spillere stod kampen om å bli "Årets spiller" mellom? Vi oppsummerer også årets KM-vinnere og toppscorere i senior- og de eldste ungdomsklassene, og er innom både Molde, KBK og KBK 2 sine sesonger.

I tillegg ser vi tilbake på hvordan det har vært å skulle melde og mene om lokalfotballen gjennom årets 30 Opp med praten-episoder.

Takk for en flott 2022-sesong!

Annonsør i denne episoden er SpareBank 1 Nordmøre.