– 25 hester og ponnier står på startstreken, så det blir en fartsfylt dag, med syv spennende travløp på programmet. Det kommer hester fra store deler av Møre og Romsdal, samt en del fra Trøndelag, opplyser arrangørene i en pressemelding.

Denne gangen er det flest amatører som kusker hestene, men rutinerte Arve Sjoner som driver som profesjonell travtrener på Melhus tar turen.

– Det blir ikke bare hestene som skal kjempe om pengepremier, heder og ære. Det er lagt opp til en kuske-match der kuskene samler poeng etter plasseringer i alle løp de kjører. Kusken som sitter igjen med flest poeng etter at alle løp er i mål får en fin hånd utskjæret tre hest som Leif Egil Gikling har laget. Arve Sjoner er forhåndsfavoritt, men i travløp kan alt skje!, fortsetter de.

For publikum er det gratis program, inngang og parkering. I kiosken blir det muligheter for å kjøpe seg mye godt, inkludert vafler med grøt - noe som bruker å være det som er mest etterspurt på arrangementene. Barna kan kose seg på det store fine lekeområdet, mens de voksne kan følge med på travløpene fra de framsatte benkene. Været er meldt bra, men skulle det komme regn er det en stor gapahuk på området!

Travklubben er allerede i full gang med å selge lodd. Lodd kan kjøpes av en loddselger på området, eller man kan vippse til nr. #524272 og merke med telefon nr. Det koster kr. 10 pr. lodd. Trekningen skjer etter at siste løp er i mål lørdag.

– Gevinstene som blir loddet ut er travklubben så heldige å få fra handelsstanden i rundet om. Vitensentret i Trondheim ga to familiebilletter, noe som blir en av hovedgevinstene. Ellers har flere bedrifter gitt gavekort og mye, mye mer!, frister arrangørene og legger til:

– Det er med andre ord all grunn til å ta turen til Røhjelløran på lørdag! Vi håper du kommer - Velkommen!