– Jeg er godt fornøyd med innsatsen kampen sett under ett i dag. Det slår sunndalstrener Ole Sveen fast overfor Driva rett etter at kampen mellom heimelaget og gjestende Heimdal er ferdigspilt. – Da vi ledet 2-1 trodde jeg vi skulle klare å hale seieren i land. Men to raske scoringer fra gjestene i det 79. og 81. minutt snudde kampen totalt. Da lå plutselig hjemmelaget an til å skulle gå poengløse av banen. Fem minutter på overtid ble Sunndal tildelt corner. Denne klarte Harald Grimstad å videresende i mål og fastsatte sluttresultatet til 3-3 til ellevill jubel fra de 97 frammøtte tilskuerne.

– Ingen av lagene vartet opp med det helt store spillet i denne kampen, oppsummerer sunndalstreneren. Heimdal spilte fysisk og satset på dødballsituasjoner. At de tok ledelsen på en heading etter corner etter 14 minutters spill var fullt fortjent. Etter vel en halvtimes spill klarte Sunndal å få balanse i regnskapet – og Erik Ruud Ramsli var sistemann på ballen etter fint kombinasjonsspill fra sunndalingenes side.

I det 67. minutt ble Sunndal tildelt frispark fra vel 20 meters hold, og dette satte Øystein Reiten utagbart i mål. De neste 20 minuttene kontrollerte Sunndal kampen helt greit – men som tidligere omtalt tok dette en brå vending i det 79. minutt med to raske scoringer fra gjestenes side.