Han er breddefotballentusiast på sin hals, og i tillegg til å ha vært aktiv spiller for både Eide og Elnesvågen, sitter han nå i styret til sistnevnte. Han er i tillegg trener for Malmefjorden/Elnesvågen J10, han digitaliserer lokale klubblogoer og er både fotograf og SoMe-ansvarlig. Rett og slett en god, gammeldags ildsjel!

Episode 23 er av det lange slaget, og blant det som serveres er panelets tanker om 4.-6. divisjon menn og 3. divisjon kvinner, samt historietime med Jan Ragnvald om sammenslåing av idrettslag og fotballen i nye Hustadvika kommune.

Og som ekte Eide-gutt i styret til Elnesvågen - hvilken klubb banker hjertet til Jan Ragnvald sterkest for akkurat nå? Og hva ville Torgeir sagt hvis valgkomiteen i Surnadal IL Fotball slo på tråden med tilbud om styreverv?

Bondhus, Ruud Ramsli og Eide tar også for seg et av sesongens mer seriøse tema, nemlig angst knyttet opp mot det å prestere på fotballbanen. Bakteppet er podkasten Fotballrådets episode 14 med Tobias Svendsen og Erik Arnebrott om samme tema.

Videre diskuterer de tre hvem de tror blir toppscorer i 4. divisjon, og Torgeir og Øystein avslører hvilke tre lokale 4. divisjonsspillere de gjerne ville sett høyere i divisjonssystemet.

Både Tore Næss og Viljar Fiske Kvande får skryt i episode 23 av Opp med praten. Foto: Geir Forbregd

Ukens lytterspørsmål gjør at diskusjonen dreier innom både cup for lagene i 5. og 6. divisjon og kretskamp mot Eliteseriemotstand, samt hvorvidt Elnesvågens 7er-lag, der Jan Ragnvald var keeper, kommer til å gjenoppstå. Og i hvilken forbindelse nevnes egentlig Nuno Smenes og Vidar Baia?

Svarene får du i episode 23 av Opp med praten!