I forbindelse med EM-kvalifiseringskampen har Sunndal IL Fotball fått anledning til å overrekke blomster og gratulere Ada med prisen som årets kvinnelige spiller i Europa i 2016. Det opplyser styreleder Gunnar Furu til Driva.

Det er Oda Johnsen og Ingrid Smisethjell fra Sunndals damelag som får æren av å overlevere blomsterhilsenen. Dette skjer like før kampstart klokka 18.

- Speaker vil samtidig overbringe en hilsen fra Sunndal Fotball. Vi er kjempeimponert over det Ada har fått til, og er glad for at hun fortsatt framstår som sunndaling sjøl om det er mange år siden hun flyttet fra kommunen, sier Furu.

I et intervju som Romsdals Budstikke har publisert onsdag kveld, snakker hun om fotballårene i Sunndal, om årets supersesong og om hvordan det var å bli kåret til verdens beste kvinnelige fotballspiller.

"Jeg er veldig stolt over det. En helt utrolig opplevelse, og enormt motiverende. Jeg føler det var en veldig gjensidig respekt for hverandre, en respekt for kvinnefotballen. Det føles godt". Les den fyldige saken på rbnett.no (krever abonnement).