Presseskriv fra Norsk Tipping fredag 19. januar:

Aldri før har så mange nordmenn deltatt i Eurojackpot som denne uken, men ingen fikk 5+2 rette, så nå stiger potten til gigantiske 789 millioner kroner neste uke. Vår nasjonale millionvinner var denne uken fra Fosnavåg.

Hver fredag trekker vi en vinner av 1 million kroner og et reisegavekort på 100.000 kroner blant alle som har spilt Eurojackpot hos Norsk Tipping.  Fredag 19. januar var det en mann fra Fosnavåg som ble trukket ut som nasjonal vinner.

Mannen har nå en million ekstra på kontoen, og en reisekonto hos Berg-Hansen reisebyrå pålydende 100.000 kroner.

Skal følge damelandslaget i et mesterskap

- Jaudå, dette føres greit ut det. Det var artig å vinne og jeg registrerer med glede at Grasrotandelen skal opp. Det liker jeg godt for jeg er engasjert i det lokale idrettslaget. Det har jeg vært siden 80-tallet og idrett er viktig kultur sier mannen som skal reise for å se favorittsporten.

- Håndball er min favoritt. Nå skal jeg ta meg en tur og se damelandslaget spille i et stort mesterskap, sier den spreke vinneren fra Fosnavåg, som i tillegg til forestående mesterskap, gleder seg til å kunne fortelle en kompis om premien.

Potten øker

Aldri før har så mange nordmenn vært med i Eurojackpot som i kveld fredag 19. januar, og Eurojackpot er veldig populært, men hverken i Norge eller de andre Eurojackpot-landene var det noen som hadde alle de fem hovedtallene og to stjernetallene.

Førstepremiepotten øker dermed fra denne fredagens 645 millioner kroner - til cirka 789 millioner kroner fredag 26. januar.