Etter storseieren mot Frei fredag ligger Sunndal øverst på tabellen i fjerdedvisjon i fotball i Nordmøre og Romsdal. Borteseieren brakte Sunndal ett poeng foran Averøykameratene på tabellen. Men AK tok den tilbake i dag med heimeseier over Eidsvåg 4-1. Dermed er Sunndal fortsatt to poeng bak på andre.

- Lagets klare målsetting er å kjempe om seriegullet, sier trener Torgeir Ruud Ramsli i Sunndal.

Men det er jevnt i toppen og Sunndal har tre vanskelige kamper igjen. Allerede neste kamp blir det tøft. Lokalderby mot Eidsvåg.

- Går på banen for å vinne hver kamp, vi går for seriegull, sier Ramsli.

Vinner Sunndal serien i år er det bare prestisje det står om. På grunn av omleggingen i seriesystemet rykker ingen lag opp til 3. neste sesong. Sunndal sin målsetting denne sesongen er å forberede laget på en hardere serie neste år. Ramsli legger ikke skjul på at Sunndal har som ambisjon å rykke opp en divisjon på sikt. Alt avhengig av hvilket lag og hvilken satsing klubben mønstrer neste sesong.

- Tilbud går til sunndalinger som spiller ute om å komme heim, så får vi se hva vi får til, hvem som slutter og hvem som fortsetter, sier Ramsli.

- Fortsetter du?

- Har kontrakt på to år, men ønsker å se hvilken satsing det blir, sier Ramsli.

Bortekampen mot Frei fredag blei enklere enn Sunndal hadde regnet med. Etter en treg start de første ti minuttene, der Sunndal var litt uvenn med ballen, løsnet det. Sunndalingene nærmest feide Frei av banen og tok en enkel 7-1 seier. Eirik Ruud Ramsli skåret fire.

- Seieren kunne vært større, men er veldig godt fornøyd med kampen, sier Ramsli.

Sunndal spilte seg fri gjennom midten fikk lagt ut til raske kanter som i sin tur fikk ballen inn foran kassa, og da blei det mål.

- Akkurat det spillet vi ønsker å spille, sier Ramsli.